Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
AZstralen, dé expert voor zandstralen in Turnhout

AZstralen weet raad met elke ondergrond. Hout, metselwerk, beton of metaal: onze vakmannen klaren de klus met de vingers in de neus. Vraag nu een gratis offerte!
AZstralen, zandstralen van al uw meubelen.

AZstralen heeft de vakkenis in huis! Neem gerust contact met ons op voor verder advies.

Hout

AZstralen zandstraalt élke houtsoort. Trappen, meubels, keukens of parket: geen afgeleefd stuk hout is veilig voor het nauwkeurige vakwerk van onze stielmannen!

Beton en steen

Stenen stralen of het verwijderen van verf of algen… Onze professionals spelen het klaar. Ook voor de renovatie van metselwerken, gevels of plafonds komen onze zandstralers graag bij u langs.

Metaal

AZstralen zandstraalt élk soort metaal: van smeedijzeren hekkens, poorten en kachels tot velgen, radiators of bruggen. We verwijderen de walslaag en maken komaf met corrosie.
Specialiteiten

AZstralen, uw betrouwbare keuze voor zandstralen in Turnhout

AZstralen? Dat is de beste keuze in de  regio Turnhout voor het zandstralen van parketvloeren, keukens, dressoirs, eetplaatsen of houten balken. Naast het stralen van houtwerk, zijn we ook gespecialiseerd in de algemene reiniging, restauratie en zandstraling van metselwerk en beton of metaal. Dankzij ons vakmanschap ontdekt u opnieuw het ware gelaat van uw vloer, muur of meubelen.

Tijdens het zandstralen spuiten we met grote kracht zand op een houten, metalen, stenen of betonnen oppervlak. Tijdens het zandstralen komt al het vuil los en steekt de originele kleur en structuur weer de kop op. Vertrouw op onze ervaring en bezorg uw materiaal een tweede leven!


Doet u een beroep op onze diensten? Dan zorgen we voor een prachtig resultaat, zonder hinder voor de bewoners of werknemers. Alle werken worden integraal uitgevoerd volgens de geldende milieuwetgeving. Bovendien stralen wij het gewenste materiaal meestal droog. Bij buitenwerkzaamheden kunnen we eventueel ook vernevelen met water.

Meer weten? Vraag snel een gratis offerte bij dé specialist voor zandstralen in Turnhout!

Zandstralen in Turnhout: wij weten raad met hout, steen, beton of metaal

Hout zandstralen in de regio Turnhout? Dat doen we met wit gedroogd kwartszand, bij een druk vanaf 2 bar. In theorie kan elk type hout gezandstraald worden om verf en vuil te verwijderen. Hierdoor komt de authentieke houtstructuur opnieuw tot zijn recht. Let evenwel op: hoe harder het hout, hoe beter het resultaat. Meubelstrappen, keukens, parket of andere houten voorwerpen: wij zorgen altijd voor een glanzend resultaat!

Bij het zandstralen van metaal gaan we anders te werk. We verwijderen de walslaag en zorgen zo voor een betere hechting met de verf achteraf. We verwijderen roest tot op het bot, zonder enige sporen van contaminatie.

Al onze geschoolde vakmannen hebben jaren ervaring met het zandstralen van metaal in de regio Turnhout. U kunt bij hen terecht voor het ontroesten of ontlakken van metalen hekken, poorten, onderdelen van oldtimers, kachels, radiators, enz.

U kunt bij AZstralen ook aankloppen voor de complete zandstraling of renovatie van uw stenen of betonnen gevel, vloer of plafond. Wij stralen de stenen, verwijderen verf of algen en herstellen het materiaal in haar oude glorie. Metselwerk reinigen, graffiti verwijderen,… onze professionals draaien er hun hand voor niet voor om!

Wilt u graag een gratis offerte van dé specialist voor zandstralen in Turnhout? Neem dan als de vliegende bliksem contact op met AZstralen, uw expert voor de efficiënte renovatie van hout, metaal, steen of beton. Wij zijn elke werkdag bereikbaar via mail of telefoon!
© 2016-2017 AZStralen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
AZStralen
Westerlosesteenweg 66
2230 Herselt
Tel.: +32 478715443
Contacteer ons